Echipamentele Computer-to-Plate Kodak

au o productivitate ridicată și o excepțională calitate a expunerii plăcilor pentru tipar offset. Fiecare echipament Kodak reprezintă o investiție solidă ce combină calitatea cu fiabilitatea indiferent dacă alegeți plăci termale cu sau fără developare.

4up CTP

Trendsetter Q400

Echipamentul KODAK TRENDSETTER Q400 este binecunoscut în industria tiparului pentru fiabilitatea sa și întreținerea ușoară. Datorită flexibilității de a expune plăci de dimensiuni de la 2-pagini până la 6-pagini și a vitezei de expunere, acest echipament este o excelentă investiție pentru tipografiile de orice fel.

Achieve T400

KODAK ACHIEVE T400 este un echipament robust ce expune cu o calitate ridicată, beneficiind de fiabilitate și consecvență excelentă. Construcția sa bazată pe platforma de succes a echipamentului KODAK TRENDSETTER combinată cu noua tehnologie KODAK de expunere laser, cap termal TH5, face accesibilă tuturor expunerea de calitate.

8up CTP

Trendsetter Q800

KODAK TRENDSETTER Q800 este construit pe aceeași tehnologie de încredere pe care tipografiile s-au bazat timp de peste 19 ani. Acest CTP format 8-pagini oferă productivitatea, calitatea excelentă a imaginii, precum și stabilitatea de care tipografiile au nevoie pentru a reuși.

Achieve T800

KODAK ACHIEVE T800 este un echipament robust ce expune cu o calitate ridicata, beneficiind de fiabilitate si consecventa excelenta. Constructia sa bazata pe platforma de succes a echipamentului KODAK TRENDSETTER combinata cu noua tehnologie KODAK de expunere laser, cap termal TH5, face accesibila tuturor expunerea de calitate.

Magnus Q800

KODAK MAGNUS Q800 este un CTP format 8-pagini, fiabil, cu opțiuni de automatizare avansată, ce oferă o excepțională productivitate și stabilitate pentru a satisface toate nevoile tipografiilor offset.

Newspaper CTP

Generation News

KODAK GENERATION NEWS este conceput pentru a satisface nevoile exigente din mediul marilor tipografii de ziare, oferind atât calitatea superioară a expunerii termice și productivitate ridicată, permițând tipografiilor de ziar să:

  • maximizeze randamentul, cu un sistem de expunere plăci rapid, extrem de automatizat
  • conștientizeze toate beneficiile expunerii termice, incluzând creșterea stabilității și a repetabilității, precum și o calitate remarcabilă a tiparului.

Trendsetter News

KODAK TRENDSETTER NEWS este construit pe aceeași tehnologie de încredere pe care tipografiile s-au bazat timp de peste 19 de ani. Acest CTP oferă productivitatea, calitatea excelentă a imaginii, precum și stabilitatea de care tipografiile de ziar au nevoie pentru a reuși.

SquareSpot

SquareSpot

KODAK SQUARESPOT Imaging Technology este tehnologia Kodak de expunere termală, premiată la nivel mondial, disponibilă doar în sistemele Computer-to-Plate KODAK. Tehnologia SQUARESPOT permite utilizatorilor să ajungă la cel mai ridicat nivel de stabilitate, precizie și fiabilitate în expunerea plăcilor.

Stabilitatea duce la coerență în prepress, care, la rândul său, duce la eficiență și economii de costuri. Tehnologia SQUARESPOT adaugă stabilitate prin producerea de puncte de raster precise și robuste, care sunt mai puțin susceptibile variațiilor datorate plăcilor, procesorului și condițiilor de mediu decât alte tehnologii de expunere termică sau violet.

Precizia este importantă pentru tipărirea de înaltă calitate constantă, repetabilă și cu o gamă largă de culori. Tehnologia SQUARESPOT este construită în jurul tehnologiei laser de 10,000 dpi pentru tipar comercial și tehnologie laser de 5000 dpi pentru tipar de ziar, în scopul expunerii cele mai exacte.

Very Large format CTP

Magnus VLF

KODAK MAGNUS VLF este unul dintre cele mai rapide CTP-uri de format foarte mare, complet automatizat de pe piață, oferind o productivitate excepțională și imagini termice de înaltă calitate.

Trendsetter Q1600

Proiectat cu accesibilitatea in minte, KODAK TRENDSETTER Q1600 ofera expunere termica de inalta calitate si fiabilitate pentru tipar de format mare competitiv.

Trendsetter Q2400-Q3600

KODAK TRENDSETTER Q2400 / Q3600 oferă o calitate excepțională și fiabilitate pentru expunere plăci de format foarte mare. Acest nou CTP VLF este un rezultat al eforturilor continue ale Kodak de a oferi soluții inovatoare în beneficiul clienților săi și demonstrează angajamentul Kodak pentru inovare.

Procesoare Plăci

Procesor T-HDE

Procesoarele de plăci KODAK T-HDX sunt procesoare proiectate pentru volume medii de plăci termice, reconfigurabile pentru salvare apă la spălare, cu panou de operare cu 4 programe, regenerare automată, cu răcitor inclus, robustă și ușor de întreținut.

Procesor T-HDX

Procesoarele de plăci KODAK T-HDX sunt procesoare premium, proiectate pentru volume ridicate de plăci termice, complet automatizate, ecran control touch-screen cu interfață prietenoasă, regenerare automată, robustă și ușor de întreținut.

Workflow

Preps Imposition Software

Preps Imposition Software

Unul dintre instrumentele cele mai utilizate pe scară largă în industria tipografică, Preps Imposition Software produce mai repede, impoziții mai exacte care să maximizeze utilizarea colii de tipar.

Cu șabloane și biblioteci flexibile, ușor de utilizat, Preps Imposition Software ajută efectiv la creeare de lucrări asemănătoare sau repetitive, eficient și în mod automat.

Prinergy Workflow

Prinergy Workflow

Cunoasteți KODAK PRINERGY Workflow. Este sistemul care a revoluționat prepress-ul și este recunoscut pentru impactul din industria comunicațiilor grafice.

KODAK PRINERGY Workflow introduce automatizarea inteligentă în industria tipografică, control centralizat asupra echipamentelor de tipar digital și a celor computer-to-plate și transferă puterea și controlul în mâinile operatorilor prepress mai bine ca niciodată.

Plăci Digitale Offset

ElectraMax

ElectraMax

Plăcile KODAK ELECTRA MAX au fost concepute pentru tipografiile care doresc totul - productivitate, eficiență, calitate și durabilitate.

Prin combinarea celor mai bune tehnologii din cele mai bune plăci Kodak, echipa R&D a creat o placă care dă tipografiilor de ambalaj și comerciale capacităti maxime fără a avea nevoie sa facă vreun compromis.
ElectraXD

ElectraXD

Plăcile termice KODAK ELECTRA XD se bazează pe tehnologia celor mai bine vândute plăci termice din lume.

Plăcile ELECTRA XD oferă o performanță remarcabilă, atât în prepress cât și în tipar, unde rezistă până la 350.000 de imprimări, necoapte. Noua tehnologie a plăcii ELECTRA XD suportă expunere de înaltă rezoluție pentru a oferi tipar consistent, de înaltă calitate.

Sonora XP

Plăcile fără developare KODAK SONORA XP oferă capabilitățile plăcilor obișnuite, însă fără procesare și substanțe chimice...

astfel încât să puteți fi competitiv, economisi bani, și să reduceți impactul negativ asupra mediului, toate în același timp, fără compromisuri.

Sonora XP News

Sonora XP News

Plăcile fără developare KODAK SONORA NEWS sunt proiectate special pentru aplicații de ziar. Deoarece acestea permit tipografiei să elimine complet echipamentele de procesare și substanțele chimice în procesul de pregătire a plăcii, ele reduc din timp și scad variabilitatea asociată cu procesarea chimică.

În plus, lipsa mașinii de developat plăci și a substanțelor chimice permite tipografiilor să economisească bani și să reducă impactul negativ asupra mediului.

Soluții Chimice developare

Soluții chimice developare

Soluțiile chimice pentru developare KODAK sunt optimizate pentru a procesa portofoliul Kodak de plăci digitale. Ele au consistență excepțională, productivitate și calitate de neegalat. Susținute de servicii de specialitate Kodak, soluțiile chimice Kodak vă pot ajuta să economisiți timp, bani și resurse valoroase.