Servicii

Diferența este în calitate. Serviciile noastre vă ajută să obțineți tiparul de cea mai bună calitate.
 • Comercializăm mașini și echipamente

  de prepress noi și second-hand. Suntem acreditați Eastman Kodak Company să oferim spre vânzare, din portofoliul acesteia, soluții complete de prepress, sisteme computer-to-plate, software prepress, echipamente de procesare plăci tipografice, flexo sau letterpress. Totodată vă oferim spre vânzare mașini și echipamente de prepress second-hand Scitex, Creo sau Kodak.

  Detalii

 • Întreținem și reparăm mașini și echipamente

  de prepress. Suntem acreditați Eastman Kodak Company să oferim suport tehnic și instruire la vânzare, instalare, în garanție sau post-garanție pentru software și echipamente de prepress Scitex, Creo, Kodak. Vă putem pune la dispoziție un plan de întreținere pentru ca echipamentele dumneavoastră să producă la nivelul maxim, propus în momentul achiziției, pe întreaga lor durată de viață și asigurăm instruirea operatorilor pentru creșterea productivității.

  Detalii

 • Comercializăm piese de schimb și consumabile

  pentru mașini și echipamente de prepress. Pentru toate echipamentele oferite la vânzare sau pentru care oferim suport tehnic, suntem acreditați să punem la dispoziția dumneavoastră piese de schimb și consumabile, în garanție sau post-garanție.

  Detalii

Vă oferim spre vânzare, din portofoliul Eastman Kodak Company, plăci tipografice offset, cu sau fără procesare, plăci flexografice, soluții pentru developare plăci tipografice offset sau flexografice, iar din portofoliul CMA Imaging, hârtie și cerneală pentru probă de culoare.
grafitec

comercializează mașini și echipamente de prepress noi și second-hand, întreține și repară mașini și echipamente de prepress, comercializează piese de schimb și consumabile pentru mașini și echipamente de prepress.
GRAFITEC este distribuitor autorizat Eastman KODAK Company în România pentru Graphic Communication și din portofoliul acesteia oferă soluții complete de prepress pentru tipar offset, flexo și letterpress, sisteme computer-to-plate, sisteme de procesare plăci tipografice...


Află detalii

Distribuitor autorizat

kodak
www.kodak.com